onsdag 16. mars 2011

Derfor får vi kviser

Først og frem, så er kviser arvelig. Urettferdig nok, så er det mange mennesker som ikke får noe som helst antydning til kviser.

Vit at kviser kommer av talgkjertler som dannes i huden og stivner (hudormer) og blir til plugger i porene. Talgproduksjonen stopper ikke opp og vil fortsette å presse på. Bakteriene prøver å bryte den talgen, og du får en slags betennelse. Det dannes puss, som presser i hudoverflaten og derfor kviser.

For å bli kvitt kviser av den grunn, må du få åpnet porene. Da er Dyprens av ansiktet et smart valg.



Hormoner kan fremme kviser

Kviser og fet hud er blitt så vanlig blandt ungdommer, og mange eksperter sier at mye av maten vi får i oss i disse dager er meget hormonforstyrrende. Kviser som kommer av hormoner kalles bare hormonkviser Det skal gå på økologisk nå...
FOKUS på helse!!!
Mulig det ligger noe i det.. Ikke vet jeg... Kansje det er mye penger i grønt, økologisk og helse?




Slik blir du kvitt den fete huden


Fet og uren hud? De riktige hudpleieprodukter, kosttilskudd og matvarer kan forvandle problemhud til drømmehud på kort tid

Fet hud er jo en såkalt type hud, altså en hud du er født med og karakteriseres ved at talgproduksjonen er allt for høy. "Den gode nyheten" er at huden ofte er robust og tåler litt hard påkjenning.

Problemet er at fet hud blir blank og utsatt for urenheter så du føler deg «skitten». Døde hudceller blir å klistre seg på huden og huden selv klarer ikke få kvitte seg så godt med så mange døde hudceller, som igjen da kan føre til at huden blir tilstoppet og gir hudormer og kviser.

Typiske trekk for fet hud!

* Få rynker i ansikter
* Hudormer og kviser
* Blank i hele ansiktet og særlig rundt neseparti- glinsete
* Store markerte porer og grov hudstruktur
* Kvise, byller med puss (papler)

Hudpleieprodukter mot fet hud

- Det er viktig at du finner deg noen hudpleieprodukter som roer ned talgproduksjonen og tilfører fuktighet. Pass på at du ikke bruker krem for tørr hud. Du skal tilføre fuktighet... Ikke fett!

- Ca to ganger i uken bør du bruke maske med rensende kaolin. Ta også gjerne peel med salisylsyreprodukter.

Besøk http://stjern-holding.no/kviser for flere innlegg om kviser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar