torsdag 31. januar 2013

Er solarium bra mot kviser?


Mange av oss tar sol i håp om at det hjelper mot kviser, men fungerer det og er det bra?



solarium kan være en fiende og venn Fungerer sol eller solarium mot kviser?? Mange har spurt det spørsmålet og svaret er vel egentlig så villedende som både ja og nei.

Når man blir solbrent eller brun, vil det virke som at sola virkelig har hjulpet mot acne/ kviser. Dette fordi at den fargen på huden din "maskerer" kvisene.

Det er vel ingen som kan si med 100 % sikkerhet at sol hjelper mot kviser. Dette er en myte!

Det positive med å ligge i sola, er at du får tilført rikelig med vitaminer som hjelper huden å restituere seg selv. Det sies at soling hjelper godt mot arr over en lengre periode. Da er det selvfølgelig viktig at man er tålmodig og ikke overgår seg selv. Sjansen for tidlig aldring og hudkreft kommer også med i denne pakken i kampen mot kviser og arr.

Når du soler deg, tørker du ut huden og det kan fort skape irritasjoner i hudcellene, som kan bidra til økning av kviseutbrudd. Menn kan tenke på sist de barberte seg i ansiktet med høvel... Jeg er sikker å at dere har merket antydninger til tett vekst av kviser under haken noen timer etter at dere har barbert dere. Det går som oftest bort igjen for de som ikke er plaget med det, men det viser bare hvor lett man kan få akne bare av å irritere huden med en barber høvel!

 Obs!!! For all del hold deg unna solarium om du går på medisiner mot kviser!!!

  >>>Les om gode tips mot kviser her<<<


Noen enkle tips mot kviser

1. Drikk rikelig med veske og da mener vi vann! Dette renser kroppen i mindre grad.
2. Unngå å drikke for mye brus, spise sjokolade eller andre ting med stort sukker innhold.
3. Bruk riktig sminke. Ikke bruk de billige typene som tetter porene.
4. Rens huden morgen og kveld. Ikke skrubb, men skyll ansiktet i lunkent vann eller med milde rensestoffer beregnet for de som plages med kviser.
5. Hold deg unna steder med mye fett i lufta om du sliter med acne. Et eksempel på det kan være å jobbe i et gatekjøkken. Her er noen produkter som er til hjelp for noen som ønsker å holde huden ren.

Legg gjerne igjen en kommentar, om du kjenner til andre metoder mot acne som du selv har hatt erfaring med.. Ha en fortsatt fin dag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar