søndag 21. april 2013

Hjemmelaget ansiktsmaske mot kviser og uren hud


Å lage en ansiktsmaske som både skal hjelpe mot uren hud, kviser og øke blodsirkulasjonen er faktisk ikke så vanskelig som du tror.


Før du leser videre, må du ikke glemme å se på de top 10 beste tipsene mot kviser. http://top10beste.com/top-10-beste-tips-mot-kviser/

Bruk yoghurt til maska



yoghurt for ansiktsmaske mot uren hudDenne ansiktsmasken kan virke litt ekkel i det du lager den og jeg vet at det ikke vil friste særlig å ha dette i ansiktet, men så lenge det ikke er meningen at du skal spise den bør det vel gå bra.

 Du vil fort merke at denne masken beroliger huden din betraktelig samtidig som den tilfører vitaminer, fuktighet og kjøler ned.
Med andre ord: En perfekt hjemmelaget ansiktsmaske mot kviser.








Ingredienser:
  • 1 liten boks naturell youghurt
  • 1 ss honning
  • 1 gulrot
  • halv avocado
  • 1 egg

Slik gjør du:
1. Rasp opp gulroten og hiv den i en mikser med avocado, egg, yoghurt og honning.

2. Miks godt sammen og hell i en skål. Sett i kjøleskapet i ca 30 til den er blitt kjølig og har tykkere konsistens.

3. Påføres med et tykt lag i ansiktet.

Ansiktsmasken kan vaskes av etter 20 min. Skulle du være allergisk mot noen av produktene, bør du selvfølgelig ikke prøve det. Er du usikker tar du litt på armen din først for å se om det blir noe reaksjon.





Avocado ansiktsmaske er også kjent for å hjelpe mot kviser




Avocado som ingrediens til ansiktsmaske

En virkelig god hjemmelaget ansiktsmaske mot kviser, kan du faktisk lage med frukt som du finner i hjemmet eller i butikken. Det finnes mange typer ansiktsmasker, men den oppskriften jeg fikk av en venn, er rett og slett helt fantastisk.
 Denne masken myk gjør, glatter ut huden, setter i gang blodsirkulasjonen og strammer. Dette er en meget god kombinasjon for å unngå kviser.  

Dette trenger du:

  • Tigerbalsam (ikke livsviktig ingrediens)
  • Avocado 1 stk
  • Honning
  • Eggehvite fra et egg
  • Banan 1 stk
 

Slik lager du ansiktsmasken:

1. Start med å dele avocadoen i to og ta ut stenen. Mos fruktkjøttet godt sammen i en skål.

2. Når avokadoen er godt most uten klumper, Legger kuttet banan sammen i skålen og moser videre. Ingen fare for at det skal bli for godt blandet.

3. Ha i en bitte liten mengde ( på størrelse med en ert) med tigerbalsam i blandingen og bland godt igjen.

4. Klekk et rått egg og skill eggehviten fra plummen. Det er eggehviten vi trenger.. Hell eggehviten i skålen sammen med en spiseskje honning og bland.

 Et godt tips på slutten er å ha skålen i lunket vann for å få varmet opp ansiktsmasken.

OBS! Pass på å ikke ha masken så tett på øynene. Legg heller to skiver med agurk over øynene. Agurken hjelper til å gi fuktighet og motvirke poser eller mørke ringer rundt øynene.


Ansiktsmaske for ekstra tørr hud

Dette er oppskriften på en en simpel men effektiv maske som gjør underverker for huden din. Er du plaget med tørr hud rundt nese partiet, kan jeg bekrefte at denne masken hjalp meg bare etter 3 ganger med bruk.

Dette trenger du:
    ansiktsmaske for tørr hud
  • 1 ss mandeloje
  • halv banan
  • halv avocado
  • 1 ss honning






Slik gjør du: 

Mos banan og avocado godt sammen (så klumpefri som mulig) Bland deretter in honning og mandeloje godt. Når det er gjort, er masken klar for å påføres. Ønsker du å friske opp rundt øyepartiet, er det smart å legge en skive agurk over hvert øye. La masken være på i 15 - 20 minutter.   Denne masken er også god for å forhindre kviser, siden kviser ofte oppstår på tørr hud.


Et raskt spørsmål på slutten..

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar