fredag 11. januar 2013

Tips mot Acne og uren hud


Mange mennesker har slitt med uren hud gjennom årene og her er tipsene mot slike problem.



For mange av de som går rundt med uren hud, er det meget selvforskylt. Billig sminke, feil kosthold og alkohol er store triggere. Det beste tips for å unngå uren hud er rett og slett å ta tak i problemene. Det hjelper ikke å dekke over med sminke, for huden trenger å puste!  

 Det første du trenger å konsentrere deg om, er fettholdig mat. Finn et sunnere kosthold alternativ som består av rene råvarer som: kylling, fisk, rent rødt kjøtt, grønnsaker osv. Pass på å vaske ansiktet morgen og kveld men kun lunkent vann. Dette for å skylle bort smuss som for eksempel døde hud celler. Sørg for å bruke en ren og god krem. Det kan fort koste noen kroner fordi kremen er naturlig.

De billige hudkremene inneholder ofte tilsetningsstoffer som ikke er spesielt bra for huden. Når det gjelder sminke, er det samme prinsipp. De billige sminke variantene er som oftest tilsatt stoffer som ikke er så bra for huden din. Det kan se bra ut på overflaten, men porene i huden kan tettes og da er det fare for å få kviser.   Sørg også for å holde deg unna så mye sukker som over hodet mulig.

Sukker er gift for kroppen og særlig lever. Derfor vil du fort få bivirkning som vektøkning, mer kroppslukt og fet hud.   Om du passer på å ha disse tips i bakhodet, vil du fort merke til forandring som vil bidra til at hverdagen din blir litt bedre.  

Flere tips mot uren hud, finner du i menyen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar